Houtwijs appartementen

In Zevenaar hebben wij op de bestaande betonbak van een oude parkeergarage het 3-2-1 concept uitgewerkt naar een modulair woningbouw project. Door de snelle en lichte bouwmethode met CLT is een minder zware overgangsconstructie nodig op de oude parkeerbak, die tevens weer dienst doet als parkeergarage voor de woningen.

Lees verder

Grondgebonden woningen

Een project van 20 grondgebonden rijwoningen waarvan 10 voor de verhuur en 10 voor de verkoop. De indeling van de plattegronden is gebaseerd op de ModuFair woning van onze partner Jansen de Jong Bouw.

Lees verder

Houthaven

In 2015 hebben wij meegedaan aan een tender van de gemeente Amsterdam voor een woonblok in de wijk Houthaven. Wij zijn hierbij uitgegaan van een volledig circulair gebouw passend binnen alle randvoorwaarden van de uitvraag.

Lees verder

Houtwijs appartementen, Zevenaar: In Zevenaar hebben wij op de bestaande betonbak van een oude parkeergarage het 3-2-1 concept uitgewerkt naar een modulair woningbouw project. Door de snelle en lichte bouwmethode met CLT is een minder zware overgangsconstructie nodig op de oude parkeerbak, die tevens weer dienst doet als parkeergarage voor de woningen.

Grondgebonden woningen, Anoniem: Een project van 20 grondgebonden rijwoningen waarvan 10 voor de verhuur en 10 voor de verkoop. De indeling van de plattegronden is gebaseerd op de ModuFair woning van onze partner Jansen de Jong Bouw.

Houthaven, Amsterdam: In 2015 hebben wij meegedaan aan een tender van de gemeente Amsterdam voor een woonblok in de wijk Houthaven. Wij zijn hierbij uitgegaan van een volledig circulair gebouw passend binnen alle randvoorwaarden van de uitvraag.

Site by Alsjeblaft!